ronjaaaandersson

Alla inlägg den 11 januari 2015

Av Ronja Andersson - 11 januari 2015 23:23

Hej!


Igår klev jag upp 06.30, för att sedan åka till norrmalm med alla tre ponnysar.  Jag började rida Nagar i det kalla ridhuset medans Saga hopptränade för Carro i det varma. Red Nagar i ca 35 minuter, och han var pigg och glad!   

Sen ställde jag in honom och skulle just gå och titta på Sagas träning då mamma kom och berättade att jag skulle rida Kingen då han hade stuckit med Saga 3 gånger.

Satte mig upp på honom, och när jag skulle fatta galopp försökte han dra ner huvudet och sticka, men jag är ju lite längre än Saga så jag satte mig ner och höjde handen samtidigt som jag höll om med benen. Sen var det som att han gav upp =) Var med och hoppade övningarna som var kvar på träningen. Och vi avslutade med en bana och han skötte sig jättebra! Väldigt snäll på hinder är han iallafall, den lilla busen!


Sen red jag Lindy för Carro. Vi började med lite travbommar, cavaletti och travhoppning. Sen hoppade vi några fler övningar innan vi hoppade bana. Lindy var jättefin, väldigt lugn! Men hon blir lite sur när jag flyttar henne undan för skänkeln i svängarna, men det är för att hon mest tycker det är jobbigt!   

Hoppade inte banan jättehögt, sista linjen kanske var på 80.90 cm, men annars lägre. Men hon hoppade jättefina språng och var inte alls lika pigg och studsig som hon brukar.


Direkt efter träningen igår åkte vi till husvagnen och sov där tills idag. Känner mig duktig, red 3 hästar sen åkte vi slalom i typ 1.5 timme, sen på kvällen åkte vi skrana i backen   Och idag åkte vi ännu mer slalom =)


När vi kom hem från husvagnen i eftermiddags åkte vi och firade min kusin som fyller år idag.

Ikväll har jag varit ute i stallet och packat inför Lotta träningen som är imorgon!!!!

Min snälla mamma har även klippt Lindy (bara halsen då hon inte var jättesnäll).



Nu är det bäst jag sover så jag orkar träna imorgon, Godnatt!   

Här kommer en godnatt-puss från Lindy   (åt fel håll då bilden är lite för stor)

 


Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards