ronjaaaandersson

Alla inlägg den 23 april 2013

Av Ronja Andersson - 23 april 2013 19:59

Heej! Hann inte köra bloggutmaningen i morse så gör de nu!


Dag 1 : Favorithästar; A-ponny B-ponny C-ponny D-ponny och storhäst som du ridit.


A ponny :

Min första ponny Oskar. Han var en cool kille och var alltid KUNG i hagen! Jag fick han när jag var 2 år och han bodde hos oss jättelänge! Det var han jag började rida på och det var han som fick mig att nappa på just hästar!


B-ponny:

Startnr 6 - Ronja Andersson - Moflos Zauron - Hästnr 52 - Vännäs RF Moflos Zauron såklart. Han är en fantastisk ponny som jag ridit i snart 3 år. Han har tagit mig från L:D hoppning till L:A hoppning! Han har ställt upp i många lägen där jag gjort fel! Vi har många vinster och placeringar tillsammans!

Och även Why Light (Lillan) som jag lånade ett tag tills hon blev halt :( Men hon var en jättefin ponny som hoppade allt man styrde på! Vi hann tävla på några tävlingar tillsammans och vi hann även ta många placeringar + vinster! Kommer aldrig glömma denna superponny!


C-ponny:


Miracos Little Star (Stjärnan) Hon var världens snällaste ponny som älskade att bli ompysslad. Hon var ganska gammal och visade tillslut att hon inte ville hoppa mer, så vi sålde henne till en ridskola. Men vi hann tävla på många tävlingar tillsammans och många placeringar även med henne!


Startnr 1 - Ronja Andersson - Snekkerups Baron - Hästnr 87 - Vännäs RF Och även Snekkerups Baron (Bosse) Som jag just lärt känna, vi har tävlat på 2 tävlingar tillsammans. Och på båda dom har han bevisat att han är en riktig fighter! Han vill verkligen INTE göra fel! Jag har en känsla på att vi kommer att utvecklas mycket tillsammans!


D-ponny:

Jag har inte ridit ngn d-ponny tror jag, så jag vet inte!


Storhäst:

Min gamle vän Mansell. Min lilla gäntleman, han är min läromestare på storhäst! Jag har tävlat han på tävlingar och ridit han hemma. Vi kommer bra överrens och bara jag rider rätt hoppar han allt!!



Det var alla! Hoppas ni gillade det! Kommer nytt imorgon!


Idag har jag ridit ut på Bosse. Det var jättekul och han var jätterolig! Jag red i den supersköna dressyrsadeln =) Det är som att sitta i en soffa =)


Mamma har tagit Zarre på släp imorse eftersom jag inte skulle hinna rida han eftersom jag varit hos farmor.


Hejdåå //Ronja

Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards