ronjaaaandersson

Alla inlägg den 21 april 2013

Av Ronja Andersson - 21 april 2013 16:18

Heej!


Idag och igår har jag ju tränat för Buster med Bosse. Här kommer ett inlägg om hur det gick!

 

Dag 1 (lördag):


Vi tränade på lydnad. Vi började med att rida i trav på en volt över två klossar på kortsidan. Sen vände man snett igenom och över två bommar sen volt igen på kortsidan mellan två  hinderstöd med en jättekort bom på marken. Sen flyttade man hästarna ut till långsidan. Bosse var jättespänd från början och ville inte trava över den jättekorta bommen! Men sen blev han mer och mer avslappnad! Vi tog också det i galopp från båda varven.

Sen hoppade vi ett hinder med en galoppbom före och efter om jag inte minns fel. direkt efter skulle man sakta av för då kom det tre travbommar. Bosse var inte så lydig från början, men sen så!

efter det hoppade vi en bana och band ihop alla övningar. Det gick faktiskt riktigt bra!


Dag 2:


Började att rida på volt utan stigbyglar i trav. Vi reglerade traven mycket o när vi längde traven red vi lätt och när vi minskade satt vi ned och flyttade hästarna undann skänkeln. Samma sak i båda varven och sen samma i galopp.

Efter det hoppade vi en oxer på långsidan med en galoppbom före. Sen gjorde vi halt. Efter ett tag lade vi på ett räcke ungefär 6-7 galoppsprång efter. Under det var det en hemmagjord stenmur (inte riktiga stenar). Det tuckte B var jätteläskigt och stannade ngra gånger men hoppade det sen! Efter det gick vi över och hoppade en bana på 14 språng. Frsta gången hoppade jag lågt o det gick bra! Sen höjde de upp till L:B-L:A! Det gick jättebra! Förutom att ryttaren slarvade lite med vägarna, men hästen hoppade strålande!

Här kommer banskiss:

 

Hejdåå //Ronja


Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards