ronjaaaandersson

Alla inlägg under juni 2015

Av Ronja Andersson - 8 juni 2015 22:26

Heej!


Igår var det ju tävling i Ö-vik med Ranka. Hennes första tävling sen Augusti förra året, och det gick över förväntan! Hoppade en klass, 1.05

Hon var lite spänd i början på framhoppningen, men det släppte direkt vi började hoppa fram. Väl inne på banan trodde jag hon skulle vara rädd för allt, men hon var hur lugn och fin som helst. Hoppade SUPERBRA, kom rätt på varje hinder, allt tämde perfekt. Jämnt och fint! Rev första hindret i omhoppningen, hon blev liiiite lång, men nuddade knappt. Sen rev hon 10an också, det hade typ halft blåst omkull, infångaren hängde snett bakom hindret så jag hoppade över den. Ranka såg infångaren just när hon skulle hoppa av, och klämde in ett pyttelitet galoppsprång så hon rev det.

Jag är supernöjd! Kändes väldigt enkelt, skulle lätt kunna hoppa 1.20 med Ranka, om hon inte överhoppar sig så mycket,allt blir så mycket jobbigare då!

Av Ronja Andersson - 7 juni 2015 00:29

Heej! Klockan är mycket nu och jag ska upp tidigt imorgon, så det får bli ett snabbt inlägg.

Imorgon Söndag 7/6, åker vi till Ö-vik på tävling med Ranka! Sjukt taggad. Våran första riktiga tävling sen augusti förra året! Jag hoppar en 1.05

Ikäll har jag trimmat Ranka på norrmalm sen har vi tvättat henne och smort/packat alla grejor. Vi åker vid 08.30 imorgon bitti.

Nu ska jag sova, så godnatt!!

Av Ronja Andersson - 3 juni 2015 22:25

Heej! Just nu håller jag på att göra något väldigt roligt, och spännande. Jag håller nämligen på att släktforska på Nagar. Har hittat stuteriet han kommer ifrån, och på deras hemsida står det massa fakta om alla hästar/ponnysar dom har fött upp. Har bla. fått reda på att Nagar har två systrar, Nalewka och Nalinda :)

Nu har jag skickat ett mail till dom, där jag berättade lite om Nagar och även ställde lite frågor, typ om dom har några bilder på hans föräldrar. Det stog även på deras hemsida att dom gärna tog emot bilder om man ägde någon polsk häst, så jag skickade några bilder på min fina Nagar. Så nu är det bara att hålla tummarna att dom svarar helt enkelt!;) Skulle vara kul att se en bild på hans pappa, får för mig att han måste vara grymt snygg ;)

Nu är det bäst jag sover, godnatt!!

Av Ronja Andersson - 2 juni 2015 21:40

Heej!


Ikväll har jag varit på en riktigt rolig hoppträning för Carro med Ranka. Vi började rida lite bommar i trav, och äen travhoppa ett räcke med bom framför och bakom. Sen red vi galoppommar och hoppade samma räcke i galopp. Höjde upp lite eftersom också. Ranka var lite taggad i början, men när hon väl lugnade ner sig var hon riktigt fin!

Sen hoppade vi en linje några gånger innan vi hoppade bana.

Banskiss:

 

Hoppade banan på 1m - 1.10 Första gången jag hoppade en riktig högre bana på 6 veckor, senaste gången jag hoppade en högre bana var för Erik i slutet på April typ ;) Men det märktes inte för Ranka hoppade strålande och jag red bra! Stämde perfelt på linjerna, och till 7:an och 9:an blev det en snävare sväng, men hon var med på noterna och tog bara i ännu mer över hindret :) Finaste Rankis <-- Känns bra inför ev. tävling i Ö-vik på Söndag :)

Av Ronja Andersson - 1 juni 2015 21:34

Tb från 3 underbara träningstillfällen på vackra Strömsholm!


På väg till Strömsholm på första träningstillfället. 9 Januari 2014

Bild från första och andra passet

Påväg hem, 11 Januari 2014


På Strömsholm igen, 24 Januari 2014 ;)

Första passet för helgen, travhoppning. 25 Januari 2014.

Påväg hem igen efter ännu en bra träningshelg!


Så var vi där igen, för en sista träningshelg! 16 Maj 2014

Var på Österängen och kollade på galoppbanan där Svenskt Grand National går. Skulle aldrig hoppa dom där hinderna i full galopp ;)

Fick prova hoppa torrgrav, lilla vattengraven, stora vattengraven, pullmangrav, bank osv. :)

Bild från lilla vattengraven:

Och bild från stooora vattengraven

Härliga boxar på Strömsholm!

Kollade på stora gräsbanan framför slottet ;)

Så var vi påväg hem igen, 18 Maj, 2014



Men då åkte vi dit igen för att vara med på Nationaldagstävlingarna. Åkte 4 Juni 2014

Morgontrimmning

Bild framför Strömsholms magiskt fina slott!:)

Rätt många boxar där!

Härlig uteritt


Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards