ronjaaaandersson

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Ronja Andersson - 20 januari 2014 21:12

Heej!

Nu tänkte jag berätta om världens bästa dressyrpass för Katta.
Jag red alltså Nagar. Det började med att Nagar var superpigg! Jag kunde nästan inte trava honom utan han bara studsade och ville galoppera.
Men sen när Katarina kom och vi började, så släppte allt! Han var hur fin som helst! Vi red på en volt och längde o kortade galoppen ordentligt och han lyssnade jättebra! Sen flyttade vi honom undan skänkeln på volt, och förut har han inte lyssnat så jättebra och tyckt att det var lite jobbigt. Men idag var det åt helt andra hållet! Han flyttade sig undan som att han aldrig gjort annat!
Sist av allt skulle vi prova att rida förvänd galopp. Vi provade det när jag bara hade haft honom ett tag, och då fick han typ panik och bara sprang! Men det var en helt annan Nagar nu. Även fast han bröt av några gånger när det blev lite jobbigt var det stoooor skillnad! Kunde rida förvänd galopp på volt med huvudet ställt innåt. Och det är riktigt bra träning, så det ska vi fortsätt med!

Men det här passet var nog det bästa jag och Nagar haft tillsammans! Vill bara fortsätta trimma nuuu!

Efter jag ridit Nagar tittade jag på när Saga red och hoppade Zarre lite. Och när hon hade ridit klart passade jag på att hoppa några språng med honom. Bara lite lågt då han inte har hoppat så jättemycket efter den oplanerade vilan.
Har alltså inte hoppat honom på ett år! Och jag skulle nog lätt kunna göra det i sömnen! Haha kanske inte så konstigt då jag känner Z utan och innan. Har haft honom i snart 4 år nu!

Men nu ska jag ta och fortsätta läsa min bok. Godnatt /Ronja

Av Ronja Andersson - 20 januari 2014 21:08

Hejsan! Nu har jag inte skrivit ett inlägg på jättelänge, för att jag inte har orkat och sen har jag inte haft så mycket tid då vi håller på att sätta i gång Knut som nu är friskförklarad efter nästan ett år som skadad! Är sjukt glad, så nu kommer vi rocka på tävlingsbanorna i sommar! !
Så nu är Knut jättepigg att rida men det är ju bara bra att han tycker att det är roligt!! Och nu idag så släppte vi in han i en stor hage själv och han sprang runt och studsade och tjöt!


Jag var ute och red Linan med mamma idag det blev ett kort ridpass med skritt och lite trav. I morgon ska vi upp på norrmalm och rida lite ordentligare.

Det kommer mer inlägg imorgon! !


// Linn <3

Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards