ronjaaaandersson

Alla inlägg den 1 maj 2015

Av Ronja Andersson - 1 maj 2015 23:40

Heej!


Idag har vi varit på norrmalm heela dagen. Klubbtävling med alla våra 5 hästar stod på schemat.


Började dagen med en felfri runda på Ranka i LD. Riktigt fin var hon, även fast hon inte tävlat sen i Augusti förra året! Hon hoppade riktigt fint, som vanligt :) Hade bra galopp och fint flyt runt hela banan, kom inte fel på ett enda hinder. 0 fel och rosett.


Sen hoppade jag Lindy i LC bed. A:0/A:0. Hon var väldigt taggad!

Superfin runda även för henne. Svängde och gasade i omhoppningen, 0-0 fel och en 2:a plac!


I LB fick jag hoppa Kingen Sagas ponny, då han stack med henne i klassen innan. Han stegrade med mig på framhoppningen, men sen gav han upp.

Han hoppar jättefint, och leker över LB. 0 fel!


I LB:n hoppade jag också Nagar och Lindy då det var Klubbmästerskap. Valde Nagar i KM:et, då man bara får ha en häst där.

Det var bed. A1:a. (omhoppning efteråt).

Nagar fick gå på hack idag, då han har fått lite sår i munnen. Men han gick förvånansvärt bra på det! 0 fel i grunden med honom, bra galopp och en kung känsla!


Sen var det bara att hoppa upp på nästa häst - Lindy. Hon var lika taggad i den här klassen. Fick korsgalopp i nån sväng, då hon inte riktigt orkar genom svängarna. Men annars var hon fin. Kombinationen - nemas problemas. 0 fel även med henne.


Omhoppningen i LB då. valde att inte starta Lindy i den, då dom höjde till LA Och hon hade ju gått så fint innan. Kändes bara onödigt.

Satsade på Nagar istället.

Hade sett B-ponnyerna innan, och dom svängde som galningar. Så skulle jag ha en chans i KM:et var det bara att göra likadant.

Svängde direkt efter ettan till tvåan, riktigt snävt. Fick framåtlägen genom hela omhoppningen! Han hoppade strålande och var med på noterna. Sista linjen sa mamma att jag inte fick röra tyglarna. Flat Out var det som gällde, och det är inte min grej kan jag säga :) Men det var bara att köra.

Hoppade oxern, och gasade på. Nagar blev chockad och började bocka ;) Fick iallafall världens framåtläge till sista hindret. 0 fel och en snabb tid räckte till vinst i klassen, kat C. Och en 2:a placering i Klubmästerskapet 2015!


Väldigt bra dag, men väldigt fina hästar och bra rundor! Jag red 4 olika hästar, 6 klasser. Lär kännas imorgon :)

Nu taggar vi inför nästa helg då det är en 3-dagars tävling här i Vännäs!

1:a i KM:et - Meja Wikström, Munsboro Custard (b-ponny)

2:a - Jag på Nagar (c-ponny)

3:a - Moa Wikström, Munsboro Olly (b-ponny).

Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards