ronjaaaandersson

Alla inlägg den 19 april 2015

Av Ronja Andersson - 19 april 2015 21:16

Hej!


I helgen har det varit fullt upp kan jag säga! Varit på tävling heeela helgen. Hoppat totalt 7 klasser med 3 olika ponnysar på 2 dagar.


Har haft proffshjälp av Carolina Määttä på framhoppningen hela helgen med alla hästar, tack Carro!!!


Här kommer lite resultat!

Lördag:


Comet LC: Jag tävlade honom bara för att se hur han reagerade på tävling, och det var inga problem. Han var jättesnäll, även om han blev liiite taggad när han kom in på tävlingsbanan, kunde inte skritta utan studsade på stället och lyfte frambenen ända upp i hakan ;) - Sjukt häftig ponny!

Var iallafall felfri med han i Avd B och fick rosett ;) Kändes väldigt enkelt!


Lindy LC:


Superpigg och positiv hela helgen! 0-0 fel och en 5:e placering efter en väldigt bra runda! Dessutom Lindys första placering i Avd A!


Lindy LB:


Lika fin då! Gick ut som sista ryttare och då var det 3 felfria, men 4 placeringar. Valde att rida en bra runda utan att svänga som en galning, satsade på 0:a och placering istället ;) Och så blev det, 0-0 fel och en 4:e plats! Väldigt fin runda med bra flyt genom hela banan.


Nagar LB:


Jag var väldigt taggad, bra bana med en rolig omhoppning med massa svängar. Hade planerat en supersnäv sväng till sista hindret.

Han hoppade super, felfri i grunden. Lika fin i omhoppningen, red vägarna jag planerat. Men i svängen till näst sista hindret gick Nagar omkull och jag ramlade av. Underlaget släppte. Som tur var gjorde ingen av oss illa sig, men trist när sånt händer!

Fick iallafall en jättefin (och god) avfallningstårta eftersom jag var den första som ramlade av   


Blev en sen kväll igår. Vi var hemma från tälingen 22.30


Söndag:


Nagar LB:


Ett oturligt pet på 3:an, men annars bra känsla. Skulle behövt lite mer tryck i galoppen bara!


Lindy LB:


Lika fin idag! Hoppade superbra på framhoppningen, och lika bra inne på banan! 0-0 fel och första utanför placering med några tiondelar! Känns riktigt bra att hon blivit så fin, inte alls tveksam eller någonting! Hoppade kombinationer utan att ens fundera, svängde i omhoppningarna som om hon aldrig gjort annat ;) Väldigt kul!


Nagar LA:


Satte mer tryck i galoppen på en gång. Jättebra framhoppning med superhjälp av Carro. 

Det var en bedömning A:0 (tidshoppning).

Hade en väldigt bra galopp, och han hoppade strålande. En rining på 7:an där han kom liite nära. Annars en väldigt bra runda med väldigt bra flyt! 


Jag är väldigt nöjd med helgen! Alla hästarna har varit duktiga, och extra kul att Lindy var så fin hela helgen, då hon gått lite mindre bra på slutet.   


Här kommer lite bilder fotade av Matilda Bergman och Vilma Bäckström!


Bilder fotade av Vilma:

 


Och här kommer bilder fotade av Matilda!



Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards