ronjaaaandersson

Alla inlägg den 8 april 2015

Av Ronja Andersson - 8 april 2015 23:19

Hej!


I helgen har vi varit i Sundsvall på ponnytävling. Vi åkte  i lördags, tävlade sön-mån och kom hem på måndagkväll. Väldigt mysig helg, extra mysigt att sova i lastbilen!

Vi hade med oss Lindy, Nagar och Kingen.

Har varit lite blandade resultat, inte dom bästa resultaten, men känslan har ändå varit rätt bra.


Söndag:

Lindy LB- Hittade inte framåtbjudningen riktigt, hon hoppade ändå inne på banan, men stannade ut sig på kombinationen som  var hinder nr 5. Fick henne verkligen inte att hoppa den.


Nagar LA- Superfin på framridningen/framhoppningen och likaså inne på banan! Hade en bra galopp hela tiden. Rev insprånget i kombinationen, och sista hindret som var en planka. Men han hoppade riktigt runt och fint! Bra runda!


Red Lindy på kvällen, bytte bett från hack till vanligt tränsbett, bara för att hon ska gå fram mer och jag inte ska bromsa. Red på utebanan på halvlånga tyglar och tänkte bara på att hon skulle gå fram! Rullade över ett pyttehinder några gånger också bara för att hitta hur jag skulle rida. Känns lite konstigt att på henne inte ens nudda tyglarna typ, och på nagar göra tvärt om, hålla i tyglarna och hålla om med benen.


Måndag;


Lindy LB- Hade mycket bättre galopp, redan när jag började rida och hoppa fram så hon skulle tycka det var kul. Hoppade inte så många språng på framhoppningen så hon inte skulle bli less. Hon var superfin inne på banan, hoppade allt klockrent, ända till sista hindret. Kombinationen. Där stannade hon. Sen tog jag om det igen, och då hoppade hon vilket kändes bra! Nöjd ändå!


Nagar La +, Elitlaget- Jättefin på framhoppningen, lika fin inne på banan. Hoppade runt och fint över alla hinder, och jag red bra. Trekombination och allt - superbra! Sen kom jag helt fel mot en oxer, som han stannade på. Sen fegade han ur och vi blev uteslutna... Näst näst sista hindret typ. Tråkigt...

Bara att ta nya tag. Laget slutade iallafall 6:a av 9 lag, vilket var rätt bra ändå.



Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards