ronjaaaandersson

Alla inlägg den 15 september 2015

Av Ronja Andersson - 15 september 2015 21:48

Jahapp. Så var utomhussäsongen slut för det här året då!

Och ja, man kan väl säga att alla ponnysarna (och Ranka) har haft en mycket bra utomhussäsong!


Nagar har bara blivit bättre och bättre, och jag har lagt om ridningen på honom helt. Just nu är självförtroendet på topp, och vi har fått toppenhjälp av Sandra med både hoppningen och dressyren!

Han avslutade utomhussäsongen med en seger i LA! Kan det bli bättre?

Nu väntar en rolig inomhussäsong med honom, och vi ska börja hoppa Msv igen! Jag föredrar faktiskt att hoppa inomhus med honom!


Lindy då. Hon har varit både bra och mindre bra ;) I början av utomhussäsongen ville hon inte alls hoppa LA. Så vi fick lov att börja om helt med henne, och bygga upp styrkan osv. 

Och nu i mitten/slutet av utesäsongen har hon varit oslagbar kan man säga! Och hon har fått sitt nya smeknamn "Rallyräkan". Hon har bevisat att hon är snabbast i alla omhoppnignar, genom vinster med flera sekunder!

Och nu på förra tävlingen hoppade hon LA utan att ens tveka! :) 

Hon avslutade utesäsongen med att hoppa runt i Vindeln med Saga ;)

Med henne föredrar jag att hoppa utomhus, eftersom att allt kommer så nära henne när det är inne, mycket att titta på helt enkelt! Men det ska nog gå bra ;)


Sen har vi ju då lilla Ranka. Som bara har varit bra hela tiden. Hon har gått 11 klasser den här utesäsongen, och på den tiden hunnit:

*Hoppa flera 1.10

*Gjort sin första dubbelnolla i 1.10

*Debuterat 1.15

*Och tagit silver i DM!

Av dom här 11 klasserna har hon varit felfri i grunden i 9 av dom! Galet!!

Med henne föredrar jag också att hoppa utomhus. Eftersom hon blir mer rädd för allt inne, och då tar hon i ännu mer över hinderna! Men hon kanske inte är lika spänd nu, eftersom jag har börjat rida henne bättre sen förra året!


Ja vad ska man säga, har varit en bra utomhussäsong med alla hästarna! Och nu ser vi fram emot en rolig inomhussäsong med nya spännande tävlingar!


 

 

 

Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards