ronjaaaandersson

Alla inlägg den 13 september 2015

Av Ronja Andersson - 13 september 2015 21:14

Heej!


Igår var det ju tävling i Vindeln. Sista utetävlingen för året. 


Jag hoppade Ellas nya ponny Daisy. Suuperfin ponny!  Här har ni lite resultat:


LD - Daisy : Hon hade aldrig tävlat förut. Men det märktes verkligen inte! Hon brydde sig inte om något ;) Hur cool som helst, både på framridningen och inne på banan.

En stadig felfri runda!


LC - Daisy: Hoppade Lc också eftersom hon var så himla fin i klassen innan. Hon var lite mer taggad på framridningen i andra klassen, men sen varvade hon ner. Hoppade avd. B bara för att det var första tävlingen för henne.

En lika fin runda slutade med 0 fel. Så 2 rosetter av 2 möjliga ;)

 

Hon hoppar väldigt fint! Och LC kändes som LE typ ;)

 


Saga och Lindys tävlingsdebut gick också riktigt bra! Galet söta är dom tillsammans! Kommer bli super det där med lite mer träning. 


LD: Saga red riktigt bra, och Lindy tog jobbet som barnvakt på största allvar ;) Hon tittade inte på något (som hon vanligtvis kan göra på tävling). En riiiiktigt fin runda, 0 fel! 


LC: Saga red lika bra då! Och dom hoppade runt den där banan plättlätt. I omhoppningen kom tävlingsdjävulen fram hos ryttaren, och hon satsade fullt ut genon en vääldigt snäv sväng. Men hon glömde hålla om extra med benen, och då fattade inte Lindy, så det blev ett stopp. Men riktigt duktiga var dom! 

Saga har bara hoppat Lindy 3 gånger nu. Ser fram emot att se dom 2 ute på tävlingsbanorna framöver. DREAMTEAM kan jag säga!   




Såhär såg resultatlistan ut i LD:n, Andersson levererar ;)

 


Presentation


Kul att du hittade hit. Jag heter Ronja och på den här bloggen får du läsa om mig och mina 4 hästar. Här skriver jag om träning, tävling och min vardag.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards